aRHITECTURA

...este jocul savant, corect si magnific al formelor reunite sub lumina... 

Le Corbusier

     Avand o experienta cumultata de peste 11 ani in domeniu, echipa ateliero ofera solutii de arhitectura pentru orice tip de proiect. Proiectarea noastra de arhitectura urmeaza un plan gandit astfel incat sa se preteze dorintelor utilizatorilor. Procesul acesta se caracterizeaza prin flexibilitate si comunicare eficienta atat cu clientii nostri cat si cu echipa de proiectare. Dorinta noastra este sa reusim sa armonizam asteptarile si dorintele noastre cu cele ale utilizatorilor, iar rezultatul sa indeplineasca toate exigentele.

DESIGN INTERIOR

...detaliile nu sunt detalii.

Ele genereaza design-ul...

    Designul de interior vine la pachet cu proiectarea de arhitectura. Un obiect proiectat de catre echipa ateliero se va remarca prin individualitate si inedit.       Amenajarile noastre releva un stil simplu si eficient, optimizat si personalizat in functie de personalitatea fiecarui beneficiar. Solutiile noastre includ deseori si elemente manufacturate, stilizate. Propunerile noastre vor fi intotdeauna diferite intre ele intrucat credem ca diversitatea ne stimuleaza creativitatea.

PROJECT management

...planning without action is futile, action without planning is fatal...

    Echipa ateliero ofera si servicii de supervizare a santierului si consiliere persoanal (sau personal shopper) fiecaruie beneficiar in parte. Pentru noi un proiect nu se termina odata cu predarea planselor atent desenate. Procesul creativ se extinde la realizarea detaliilor, a stereotomiilor si antemasuratorilor (necesarul de materiale). De asemenea asiguram comunicarea directa cu echipele de muncitori si cu distribuitorii de materiale. Acordam o mare importanta punerii in practica a solutiilor noastre de arhitectura si design astfel incat rezultatul sa corespunda exigentelor calitative atat ale noastre cat si ale clientilor nostri.